Η υπεροχή των Ουκρανών και το επιθετικό κρεσέντο στο Ντίσελντορφ




Η δράση συνεχίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Απόψε η σκυτάλη περνάει σε τέταρτο και πέμπτο όμιλο, με τις αναμετρήσεις Ρουμανία – Ουκρανία, Βέλγιο – Σλοβακία και Αυστρία – Γαλλία να δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τα κορυφαία προγνωστικα κοπα αμερικα

107. Ρουμανία – Ουκρανία (16:00)

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από τον 5ο όμιλο του EURO. Η Ρουμανία είχε εξαιρετική παρουσία στα προκριματικά και επιστρέφει σε τελική φάση μετά από 8 χρόνια. Φουλ νεανικό το ρόστερ της, με τον 45χρονο Ιορντανέσκου να την καθοδηγεί. Έρχεται αντιμέτωπη με την Ουκρανία, που μπορεί να «ίδρωσε» για να περάσει, όμως ως ρόστερ βρίσκεται ένα κλικ πιο πάνω, με παίκτες που αγωνίζονται σε τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης. Παίζουμε διπλό στο 2.00.



109. Αυστρία – Γαλλία (22:00)

Στον 4ο όμιλο του EURO έχουμε τη φιναλίστ του πρόσφατου Μουντιάλ και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Γαλλία. Οι τρικολόρ διαθέτουν την απαιτούμενη δυναμική και εμπειρία για να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες. Πρώτο τους εμπόδιο είναι η Αυστρία, η οποία μετέχει για 3η φορά σε τελική φάση EURO κι αρέσκεται σε επιθετική προσέγγιση με τον Ράγκνικ στον πάγκο. Aναμένουμε ματς με υψηλό ρυθμό, οπότε θα κυνηγήσουμε το Over 3,5 στο 2.70.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.