Εσπερινό Λύκειο Καλλιθέας: Ξεκινούν σύντομα οι εγγραφές




Η φοίτηση στο σχολείο μας είναι τριετής.

Η απόκτηση του απολυτηρίου Λυκείου έχει γίνει στις μέρες μας, απαραίτητο προσόν για τη διεκδίκηση κάθε θέσεως εργασίας.       

Με εκδηλώσεις, περιπάτους, εκδρομές, γιορτές, παρακολούθηση θεαμάτων, σινεμά, θεατρικών παραστάσεων, επισκέψεων σε μουσεία και εκθέσεις, το σχολείο μας προσφέρει μια ευχάριστη σε εμπειρίες μαθητική ζωή

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε ΑΕΙ, μπορείτε να επιλέξετε όλες τις σχολές (π.χ. Φιλοσοφική, Νομική, Ψυχολογία, Πολυτεχνείο, Ιατρική κλπ), το Εσπερινό Γενικό Λύκειο έχει το δικό του αποκλειστικό ποσοστό εισαγωγής στα ΑΕΙ. Στο σχολείο  μας, θα αποκτήσετε γενική παιδεία επαρκή για να ανταποκριθείτε στις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο και να διεκδικήσετε εργασία στην εσωτερική και τη διεθνή αγορά εργασίας. Μπορείτε επίσης εύκολα με το βαθμό του απολυτηρίου να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε δημόσιο ΙΕΚ.



Το σχολείο μας είναι ο ιδανικός χώρος μάθησης για έναν ευαισθητοποιημένο άνθρωπο που επιθυμεί να συνεχίσει το ταξίδι της γνώσης. Ερχόμενοι στο σχολείο μας θα αποκτήσετε σφαιρικές γνώσεις σε τομείς ανθρωπιστικών, θετικών, οικονομίας, υγείας  και  σίγουρα θα καλλιεργήσετε το νου και την ψυχή σας.

Λειτουργούμε από τις 7μ.μ. μέχρι και τις 10:30 μ.μ.  Ο μαθητής έχει το δικαίωμα να κάνει 130 απουσίες.

  Μπορείτε να έρθετε: 1. με  τα  διερχόμενα από τη Λεωφόρο Συγγρού  μέσα μεταφοράς(όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ) 2. με το μετρό (στάση Συγγρού Φιξ) 3. με τα τρόλεϊ 1 και 5, μέσω της λεωφόρου Θησέως(στάση Στάδιο) και με το λεωφορείο 910. 

   Με τη βοήθεια και τη συμπαράστασή μας, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας και το όνειρό σας για την απόκτηση του απολυτηρίου της Λυκειακής Εκπαίδευσης θα γίνει εύκολα πραγματικότητα.

  Προσδοκούμε να μας δώσετε τη χαρά να σας καλωσορίσουμε στο σχολείο μας!

   Τηλ. : 210 9219527& 210 9240443

Email: [email protected] και

στο face book: ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

https://blogs.sch.gr/lykekall/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.