«Ανοιχτό» ματς με… προηγούμενα στη Φρανκφούρτη, σβηστή πρεμιέρα η Αλμπισελέστε




Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει η «μάχη» Ισπανία – Ιταλία, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς Σλοβενία – Σερβία, Δανία – Αγγλία. Από το υπόλοιπο κουπόνι τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνει το εναρκτήριο παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα, Αργεντινή – Καναδάς.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Ρόστερ, πρόγραμμα και προγνωστικά για αγγλια euro

116. Δανία – Αγγλία (19:00)

Η Δανία δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στην πρεμιέρα της στον 3ο όμιλο του EURO, έμεινε στο 1-1 με τη Σλοβενία έπειτα από μέτρια εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει… χρωστούμενα στην Αγγλία για τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του προηγούμενου EURO με αμφισβητούμενο πέναλτι στην παράταση. Πάντως, η άμυνά της δύσκολα θα κρατήσει τα «τρία λιοντάρια», που επιδιώκουν να μετριάσουν τον προβληματισμό από τη μέτρια εικόνα στη νίκη 1-0 επί της Σερβίας. Βρίσκουμε αξία στο Over 2,5 του 2.20.



370. Αργεντινή – Καναδάς (21/6, 03:00)

Πάμε στο Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου έχουμε σέντρα. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή και κάτοχος της τελευταίας διοργάνωσης του 2021 ξεκινάει ως το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Καναδά. Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας, δύσκολα θα σπάσει ο άσος για την παρέα του σούπερ σταρ Μέσι. Ωστόσο, ο Καναδάς επιδιώκει να συνδυάσει με μία αξιοπρεπή εμφάνιση το πρώτο ματς στην ιστορία του σε τελική φάση Κόπα Αμέρικα κι αναμένεται να παίξει φουλ αμυντικά. Επιλέγουμε το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 σε απόδοση 2.00.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.