“Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η Ηλιούπολη σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης”




Με σημερινή του ανακοίνωση ο Κώστας Σεφτελής, πρώην Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος ΔΣ Δήμου Ηλιούπολης, επικρίνει τον κ. Ψυρρόπουλο για τις πανηγυρικές αναρτήσεις του για τη δήθεν “ιστορική στιγμή” που επισφραγίστηκε με τη συμμετοχή του στο ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων του Ελληνικού” και τις ανέξοδες υπερβολές για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία για τους Ηλιουπολίτες.
Στην ανακοίνωσή του στέκεται αυτοκριτικά, απέναντι στο τι έγινε και τι δεν έγινε στο παρελθόν και καταλήγει:
“Καλές οι φωτογραφίες, οι αναρτήσεις και ο καταιγισμός των δελτίων τύπου, καλύτερη όμως και αποτελεσματικότερη η συλλογική προσπάθεια, ο αγώνας και το ξεκάθαρο μήνυμα που πρέπει να εκπέμψουμε, πως η Ηλιούπολη των 160.000 κατοίκων δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού, όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί ήδη από συμπολίτες μας, τοπικά Μ.Μ.Ε. και συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους”.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Σεφτελή:

Διάβασα την πανηγυρική ανάρτηση του Δημάρχου κ. Ψυρρόπουλου για την «ιστορική στιγμή» που επισφραγίστηκε «η συμμετοχή της Ηλιούπολης στην τροχιά ανάπτυξης της περιοχής του Ελληνικού, εξασφαλίζοντας ως ένα από τα οφέλη μετά την αποπεράτωση του έργου του παραλιακού μετώπου, την ελεύθερη πρόσβαση σε κομμάτι της παραλίας για τους Ηλιουπολίτες» (!!!!!!)
Επειδή ο Δήμαρχος μιλάει για «ιστορική στιγμή», να του υπενθυμίσω (επειδή είναι και ιστορικός), πως η ιστορία δεν γράφτηκε ποτέ με φωτογραφίες, χειραψίες κ.λπ. και ούτε γράφεται με αναρτήσεις που έχουν μπόλικες δόσεις lifestyle και στοχεύουν στο συναίσθημα του πολίτη και τελικά αποπροσανατολίζουν.
Η ιστορία γράφεται με διεκδικήσεις, αγώνες, συγκρούσεις και ίσως κάποιες συμφωνίες αν χρειαστεί, για το καλό όμως των πολιτών σε βάθος χρόνου.
Ο κ. Ψυρρόπουλος θα κρίνεται καθημερινά σαν Δήμαρχος, αφού αυτόν επέλεξαν οι Ηλιουπολίτες για να εργαστεί, να εκφράσει και να διεκδικήσει (ακόμα και μέσα από τις θέσεις που του προσφέρουν κυβέρνηση και οικονομικά συμφέροντα), τα ΜΕΓΑΛΑ και όχι τα μικρά.

Προτείνω λοιπόν, αφού ξεπεράσει γρήγορα τις συγκινήσεις του…., να ξεκινήσει (αυτό που δεν έγινε στα προηγούμενα χρόνια), δηλαδή τον ουσιαστικό διάλογο για τις επιπτώσεις στην πόλη μας της επένδυσης στην περιοχή του Ελληνικού, ώστε να διαμορφωθεί το πλαίσιο των διεκδικήσεων μας και της λήψης μέτρων για τη διαφύλαξη της βιωσιμότητας των μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων και τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Όλοι μας έχουμε ευθύνη που καθυστερήσαμε πολύ, γιατί κάθε μέρα ή μήνας που περνάει έχει κόστος και η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.
Καλές οι φωτογραφίες, οι αναρτήσεις και ο καταιγισμός των δελτίων τύπου, καλύτερη όμως και αποτελεσματικότερη η συλλογική προσπάθεια, ο αγώνας και το ξεκάθαρο μήνυμα που πρέπει να εκπέμψουμε, πως η Ηλιούπολη των 160.000 κατοίκων δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού, όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί ήδη από συμπολίτες μας, τοπικά Μ.Μ.Ε. και συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους.
Πηγή: ilioupolipress.gr



H ανάρτηση του δημάρχου Ηλιούπολης:

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο ““Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η Ηλιούπολη σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης”

  • 22/06/2024 at 1:17 πμ
    Permalink

    Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα. Δηλαδή, αυτός ο κύριος πιστεύει ότι αν κερδίσει ο Δήμος του κάποια συμμετοχή στην επένδυση του Ελληνικού, αυτομάτως γίνεται “δημοτικό διαμέρισμα” (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, εννοεί προτεκτοράτο, τι;);

    Τέτοιες διαδρομές του νου μόνο κάτι Ζαίοι τις κάνουν. Τέτοιος είναι κι αυτός;

    Απαντήστε
  • 22/06/2024 at 2:37 πμ
    Permalink

    ο κ Ψυρροπουλος ύστερα από επικοινωνία που είχα μαζί του για το πρόβλημα της ανύπαρκτης συγκοινωνιας,μου τόνισε πως το ενδιαφέρει μόνο η δημοτική συγκοινωνία από τις 9 το πρωί δηλαδή το πολύ μέχρι την1 τώρα αν τις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας έχουμε μόνο ένα λεωφορείο το 237 και αυτό περνάει ανά 40 λεπτά και αν’ με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ δύσκολη πρόσβαση σε μετρο και στις δουλειές μας αυτόν δεν τον ενδιαφέρει όπως τόνισε είναι πρόβλημα του οασα’ όχι κύριε Ψυρροπουλε ότι ο ηλικιωμένος δημότης δεν .μπορεί να πάει στον γιατρό γιατί σαν Δήμος δεν έχουμε συγκοινωνια αυτό δεν πρόβλημα του οασα’ειμαστε δημότες Ηλιούπολης όχι υπάλληλοι του οασα’αν θα θέλατε θα ενημερώνατε να είχαμε μια ανθρώπινη συγκοινωνία αλλά προφανώς δεν

    Απαντήστε
  • 22/06/2024 at 9:09 πμ
    Permalink

    Κατηγορεί το δήμαρχο ο κ. Σεφερλής αλλά ανάθεμα αν κατάλαβα γιατί θα γίνει υποτελής ο δήμος Ηλιούπολης αν κάνουμε μπάνιο στο Ελληνικό. Όλοι λέει ότι φταίμε. Μήπως φταίμε οι κάτοικοι Ηλιούπολης που δεν μπορούμε να περπατήσουμε στα πεζοδρόμια; Χρόνια φωνάζουμε αλλά φωνή βοώντος…

    Απαντήστε
  • 23/06/2024 at 8:20 πμ
    Permalink

    μένω Ηλιούπολη από το 2017, μεγάλωσα στο ελληνικό κ εκεί ψηφίζω, κάτοικος Σουρμένων από το 1985, επί χρόνια η πρόσβαση στην παραλία ελληνικού ήταν ελεύθερη κ υπήρχαν κ πούλμαν του δήμου που το καλοκαίρι πήγαινοεφερναν τους δημότες στην παραλια φυσικά όλα αυτά κόπηκαν επί δημαρχίας Κωνσταντάτου, πέρασα πρόσφατα από εκεί, δεν περνάς μέσα για παραλία, κλειστό με φύλακα λόγω επένδυσης, ο δημότης δλδ μιας παραλιακής πόλης δεν έχει καμμία πρόσβαση στη θάλασσα, ούτε στο μικρό αυτό κομμάτι παραλίας που πήγαινε για άγνωστο πόσα χρόνια ακόμα κ δεν είναι κ σίγουρο αν τελικά θα αποκτήσει αλλά ο κος ψυρροπουλος ως φιλαράκι του πετυχημένου δημάρχου ελληνικού κάνει μαζί με τον Θεό μια συμφωνία τύπου παραλαβή υπουργειου άνευ χαρτοφυλακίου, δεν είναι τραγελαφικο; να σε κάψω Γιάννη να σε αλειψω λάδι, εγώ προσωπικά γέλασα πολύ με τις χειραψίες κ τα χαμόγελα τους, για πόσο χαζους μας περνάνε;;;;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.