Συνελήφθησαν οι “μπουρλοτιέρηδες” της Ύδρας




Συνελήφθησαν τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στην Ύδρα ενώ παράλληλα, κατασχέθηκε το σκάφος.

Οι 13 συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Κυριακή (23/6) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ενώ, όπως πληροφορείται το protothema.gr από καλά ενημερωμένες πηγές, το σκάφος ονόματι «Περσεφόνη» ήταν ναυλωμένο από υπηκόους Καζακστάν. Το τουριστικό σκάφος είχε νοικιάσει παρέα 17 ατόμων.

Η ανακοίνωση από την Πυροσβεστική:

Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024. Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.



Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται προανακριτική έρευνα της Πυροσβεστικής σχετικά με τη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/6) σε δασική έκταση στην περιοχή Μπίστι στην Ύδρα. Για τον λόγο αυτό, η Πυροσβεστική ζήτησε από το Λιμενικό τα στίγματα των πλοίων που έπλεαν στην περιοχή. Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.