GAIS are you… Sirius?




Μια μέρα πριν από τον μεγάλο τελικό του Euro 24, θα κάνουμε μια… παράκαμψη με κατεύθυνση Βόρεια, για Προγνωστικά A Σουηδίας.

Διαβάστε ακόμη: Τι ώρα είναι ο τελικος Copa America 2024;

Προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις η Σίριους, απέχει δύο βαθμούς από τη 14η Κάλμαρ, έχοντας συγκεντρώσει 15 έπειτα από 13 αγωνιστικές. Μετά από διακοπή ενός περίπου μήνα έκανε μεγάλη προσπάθεια στην ισχυρή έδρα της Μιάλμπι, αλλά «λύγισε», χάνοντας τελικά 3-2, με το καθοριστικό (εις βάρος της) γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις. Στο προηγούμενο εντός είχε διαλύσει 5-1 τη Νόρκεπινγκ, γενικά στα δύο τελευταία έδειξε βελτίωση στην επίθεση, εκεί όπου ήταν το πρόβλημά της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η ΓΚΑΪΣ έχει σαφώς καλύτερη θέση στην κατάταξη, είναι 6η με 22 βαθμούς και στην επανέναρξη «κόλλησε» στο 0-0 με τη Χάμαρμπι. Πρόκειται για ομάδα που είναι εξαιρετική στην έδρα της, «τρέχει» σερί 5-1-0 στα 6 τελευταία, ωστόσο μακριά από αυτή υστερεί σημαντικά στα 5 πιο πρόσφατα πήρε βαθμούς μόνο από την Κάλμαρ (3η από το τέλος). Στα 4 υπόλοιπα παιχνίδια ηττήθηκε, χωρίς να σκοράρει με αποκορύφωμα την προηγούμενη έξοδο, όπου συνετρίβη 4-0 από τη Χάλμσταντ. Παράλληλα, θα έχει αρκετές απουσίες, με τραυματίες και δύο νέους τιμωρημένους (μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα στο λινκ του ζευγαριού).



Θα στηρίξουμε τον άσο της… σοβαρής Σίριους, κόντρα στην αδύναμη εκτός και με ελλείψεις ΓΚΑΪΣ, που θα έχει αρκετά… παλικάρια εκτός.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.