Παλαιό Φάληρο: “Χάσαμε έναν καλό συνδημότη και φίλο. Τον Μιλτιάδη”




Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 76χρονος, στις 5:45 το πρωί της Τρίτης (16/7), στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αγίου Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο. Ο ηλικιωμένος άντρας πήγαινε για το πρωινό του μπάνιο στην παραλία, όταν στην προσπάθειά του να διασχίσει την παραλιακή, στο ρεύμα προς Πειραιά, παρασύρθηκε από μία μηχανή.

Ο 36χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο και έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει αναρτηθεί στο protothema.gr, δείχνει τη μοτοσικλέτα να κινείται λίγα λεπτά πριν τη θανατηφόρα παράσυρση.

Από το βίντεο δεν φαίνεται ο οδηγός να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα ούτε να έχει παραβιάσει κάποιο «κόκκινο» σηματοδότη.

Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός της μοτοσικλέτας είναι αστυνομικός και υπηρετεί στα ΜΑΤ.



Δείτε τι αναφέρει για το τροχαίο ο Δημήτρης Μητρέλλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Παλαιό Φάληρο – Αναγέννηση»:

“Σήμερα το πρωί κατά τις έξι η ώρα χάσαμε έναν καλό συνδημότη και φίλο.
Τον Μιλτιάδη.
Ο Μιλτιάδης ήθελε να περάσει απέναντι για να πάει για το πρωινό του μπάνιο.
Περίμενε όπως πάντα στην διάβαση.
Το ανθρωπάκι άναψε πράσινο. Πέρασε. Όμως δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα.
Όταν έφτασε στη μέση του δρόμου, στο κεντρικό διάζωμα διαπίστωσε ότι το φανάρι για να περάσει και τον υπόλοιπο δρόμο ήταν κόκκινο.
Η συνέχεια είναι γνωστή…
Δεν έχει σημασία αν έφταιγε ο αστυνομικός δικυκλιστής ή ο Μιλτιάδης.
Το κακό έγινε.
Ο ένας πέθανε επιτόπου, ο άλλος χαροπαλεύει.
Σημασία έχει ότι σε αυτό το τραγικό κράτος που ζούμε έχει καταντήσει πλέον αποδεκτό το να ξεκινάς να περάσεις την παραλιακή λεωφόρο και το ένα ρεύμα να έχει πράσινο ανθρωπάκι αλλά το άλλο κόκκινο.
Πόσα πτυχία πρέπει να έχει κάποιος για να συγχρονίσει αυτά τα κωλοφάναρα ουτοσώστε να μην θρηνούμε θύματα τζάμπα και βερεσέ.
Ας είναι ο Μιλτιάδης το τελευταίο θύμα και ο αστυνομικός μοτοσυκλετιστής να τα καταφέρει…
Ελπίζω η δημοτική αρχή να αφυπνιστεί και να πράξει τα δέοντα πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις για να λυθεί άμεσα αυτό το πρόβλημα αλλά και για ένα σωρό άλλα προβλήματα – παγίδες που υπάρχουν στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, ώστε να προστατεύσει τους συνδημότες μας και να μην θρηνήσουμε ξανά αθώα θύματα.
Ας είναι ελαφρύ το Φαληρικό χώμα που θα σε σκεπάσει Μιλτιάδη.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Ελένη, την Ολγα, την Ελίνα και τον Ορέστη.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.