Με Τσάμπιονς Λιγκ, MLS και λάτιν ρυθμούς




Σε ευρωπαϊκούς -κατά κύριο λόγο- αλλά και λάτιν ρυθμούς το σημερινό πρόγραμμα. Δεσπόζουν οι αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ για τον 1ο προκριματικό γύρο (επαναληπτικά παιχνίδια), ενώ αναμετρήσεις υπάρχουν για το Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς και στις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας, το Μεξικό και την Κολομβία. Εμβόλιμη αγωνιστική στο MLS, ενώ υπάρχουν και αναμετρήσεις για τα κύπελλα Κίνας και Κορέας.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση της νέας στοιχηματικής elabet greece

448. Πετροκούμπ – Ορντάμπασι (20:00)

Ανοικτοί λογαριασμοί, καθώς το πρώτο ματς έληξε 0-0. Παιχνίδι που είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά γκολ δεν μπόρεσαν να βάλουν. Πολύ δύσκολα δεν θα δούμε και τώρα να μην μπαίνουν γκολ. Η Πετροκούμπ από τη Μολδαβία θα θέλει να πιέσει από νωρίς, η Ορντάμπασι από το Καζακστάν βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Επιλογή το G/G σε απόδοση 1.93.



462. Νέα Υόρκη – Μόντρεαλ (18/07, 02:30)

Η Νέα Υόρκη έρχεται από το 1-1 με το Κολοράντο, έπειτα από θετική εμφάνιση, θα μπορούσε και κάτι καλύτερο να πάρει. Μέσα στην έδρα της είναι αήττητη σε δέκα ματς πρωταθλήματος (6-4-0). Οι Καναδοί του Μόντρεαλ αποδυναμώνονται στα εκτός έδρας και δύσκολα θα έχουν τύχη. Μοιάζει καλή επιλογή το συνδυαστικό «1Χ & Under 4,5» στο 1.83.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.