Κάτω Ελληνικό: Απειλές από τη δημοτική αρχή κατά των κατοίκων που αντιδρούν για την τσιμεντοποίηση




(ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού Αργυρούπολης)

“ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

Μια απαράδεκτη επίθεση εναντίον του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάτω Ελληνικού εξαπέλυσε η δημοτική αρχή στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.Εκτόξευσε απειλές εναντίον πολιτών, εξαιτίας της καταγγελίας που έκαναν για παράνομη κατασκευή στο Μαρίνειο πάρκο, στην οποία όπως φάνηκε από την συζήτηση, είχε σκοπό να τοποθετηθεί μια καντίνα, γεγονός το οποίο το γνώριζε η διοίκηση.

Για την ακρίβεια, ο αντιδήμαρχος διοίκησης, στην τοποθέτηση του, είπε πως αφού θέλουν την νομιμότητα, θα γίνουν έλεγχοι να δούμε πόσο νόμιμοι είναι όλοι αυτοί στα σπίτια τους.
Ο σύλλογος του Κάτω Ελληνικού είχε προβεί σε καταγγελία στην πολεοδομία, ενώ η παράταξή μας είχε απευθύνει επίσης γραπτό ερώτημα προς την δημοτική αρχή για το ποιος και γιατί έφτιαξε την κατασκευή στο πάρκο χωρίς απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς καμία άδεια.



Συμπληρώνοντας εδώ, να αναφέρουμε πως πολίτες του Κάτω Ελληνικού με τον σύλλογο είναι οι μόνοι που έχουν αντιδράσει και στα σχέδια τσιμεντοποίησης της γειτονιάς τους που προωθεί η διοίκηση μέσω του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου, για το οποίο δεν έχουν διάθεση να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας.

Δεν πρόλαβε λοιπόν να περάσουν δυο μέρες και έστειλαν έγγραφο προς στον σύλλογο να αδειάσουν τον χώρο που τους έχει παραχωρηθεί εδώ και δεκαετίες από εποχή Κώστα Κορτζίδη, μέσα σε 15 μέρες.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως όποιος/α τολμάει να διαφωνήσει ή να σταθεί απέναντι στις πολιτικές της δημοτικής αρχής, θα δέχεται την οργή της και την εκδικητικότητά της. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε την περαιτέρω αντιδημοκρατική διολίσθηση της παράταξης Κωνσταντάτου!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.