Καλοτάξιδα τα καινούρια λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας!

Μοιραστείτε το...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Από τις 19 Ιανουαρίου ξεκινούν τα πρώτα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ελληνικού – Αργυρούπολης. Σήμερα έγινε η παραλαβή τους, στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού. Δείτε τη δήλωση του δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου:

«Σήμερα με οδηγούς τους δήμους μας παραλάβαμε τα λεωφορεία της δημοτικής μας συγκοινωνίας η οποία (1η γραμμή) θα ξεκινήσει το παρθενικό της δρομολόγιο εκτός απροόπτου στις 19 Ιανουαρίου. Σύντομα θα σας μοιραστεί το έντυπο με την διαδρομή και τις στάσεις ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές. Φυσικά το μεγάλο αυτό έργο που θα κοστίσει περίπου 120 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο ( μόνο η μία γραμμή) θα είναι δωρεάν για τους κατοίκους μας ενώ στην πενταετία μας θα επεκταθεί σε δύο ακόμα γραμμές έτσι ώστε να αποκτήσει η πόλη μας ένα εσωτερικό δίκτυο συγκοινωνίας που να ικανοποιεί τις ανάγκες των δημοτών μας και κυρίως την επικοινωνία τους με το ΜΕΤΡΟ και τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ( Αθλητικά Κέντρα, νεκροταφείο, ιατρεία, Δημαρχείο κτλ). Να ευχηθούμε μόνο να είναι καλοτάξιδα»!

Τα λεωφορεία παραλήφθηκαν από το αμαξοστάσιο του Ελληνικού παρουσία του Διευθυντή του αμαξοστασίου Δημήτρη Τσακοπιάκου ,των Αντιδημάρχων Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Κρητικού και Πόλης κ. Τογρίδη και του δημοτικού συμβούλου κ.Κοσικίδη.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X