Κόντρες με τα ΜΑΤ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)




Κυνηγητό με τα ΜΑΤ στα στενά του Αλίμου και της Ηλιούπολης έπαιξαν τα μεσάνυχτα νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης για να παρακολουθήσουν τις κόντρες που γίνονται  σχεδόν κάθε βράδυ.

Νωρίτερα αστυνομικοί της τροχαίας είχαν επιχειρήσει ελέγχους σε αυτοκίνητα και μηχανές που συμμετείχαν στις κόντρες με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τη συνδρομή των ΜΑΤ για να απομακρύνουν δεκάδες νεαρούς και ακολούθησε κυνηγητό. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Βουλιαγμένης και τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές στους δρόμους του Αλίμου και της Ηλιούπολης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Τα πνεύματα ηρέμησαν ύστερα από δυο ώρες. Οι κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έχουν γίνει καθημερινός εφιάλτης για τους κατοίκους της περιοχής.

Από τις 23:00 έως και 01:00  μηχανές και αυτοκίνητα ξεκινούν από το φανάρι της εισόδου του Αλίμου (Λ. Βουλιαγμένης & Δωδεκανήσου) με κατεύθυνση προς Γλυφάδα με αποτέλεσμα την απίστευτα έντονη ηχορύπανση από “ελεύθερες” εξατμίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άλιμος – Καθημερινός εφιάλτης για τους κατοίκους οι κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Κόντρες με τα ΜΑΤ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)

  • 31/12/2015 at 4:29 μμ
    Permalink

    ειμασταν 100νταδες και οχι 10δες.. την επομενη φορα χιλιαδες γιατι αυτο γουσταρουμε

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.