Δωρεάν λογοθεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη από το δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης




Δωρεάν ανιχνευτικές αξιολογήσεις λόγου–ομιλίας, συμπεριφοράς και μαθησιακών δυσκολιών, από επαγγελματίες λογοθεραπευτές και ψυχολόγους συνδημότες μας, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Μαρτίου στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου (Αγ. Ιωάννου 1 και Ζεφύρου2). Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται καθημερινές από τις 09.00 έως τις 14.00 στο τηλέφωνο 213 2019914 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική 
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας ενημερώνει ότι παρέχεται από τις ψυχολόγους της υπηρεσία η δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας του ατόμου, καθώς και
την πρόληψη ή την επίλυση ατομικών και κοινωνικών δυσκολιών. Ενδεικτικά παρέχεται Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε άτομα που αντιμετωπίζουν :
– Δυσκολίες στην καθημερινότητα
– Δυσκολία λήψης αποφάσεων
– Άγχος κοινωνικό ή εργασιακό, ανεργία
– Ζητήματα σχέσεων και συμπεριφοράς
– Διαζύγιο
– Δυσκολία στις διαπροσωπικές ή οικογενειακές σχέσεις
– Κακοποίηση – παραμέληση
– Πένθος – Θλίψη – Μελαγχολία κ.ά.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε δημότες μας και στελεχώνεται από έμπειρους μόνιμους Ψυχολόγους του Δήμου αποσκοπώντας στο να μας συνοδέψει στην προσπάθειά μας για μια πιο ουσιαστική αντιμετώπιση των δυσκολιών μας, σε
κλίμα εμπιστοσύνης και ενθάρρυνσης (Νόμος 991/1979 περί ψυχολογικού απορρήτου).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.