Αγώνας ποδοσφαίρου για τη στήριξη των προσφυγόπουλων του Ελληνικού




paizoumeagios

Με τίτλο “Παίζουμε μπάλα με την Αλληλεγγύη” ο Οργανισμός Πολιτισμός Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, διοργανώνει έναν διαφορετικό αγώνα ποδοσφαίρου, με στόχο τη στήριξη των προσφυγόπουλων του Ελληνικού.
Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα συναντηθούν με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αγίου Δημητρίου και της Θύελλας, για έναν αγώνα που εκτός από το θέαμα που θα προσφέρει, με τη συνεργασία του Δικτύου Τέχνης & Δράσης (οι άνθρωποι με τα μπαλόνια) θα έχει και καλό σκοπό.
Αντί εισιτηρίου, όσοι παραβρεθείτε μπορείτε να φέρετε παιδικά βιβλία και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, για να τα προσφέρουμε στα ξεριζωμένα από τις πατρίδες τους, παιδάκια που βρίσκονται στο Ελληνικό, χαρίζοντας τους μερικά χαμόγελα και αρκετή αγάπη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.