Βράβευσαν 350 πρωτοετείς φοιτητές (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τους μαθητές που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην αίθουσα «Ιωνία» την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Οι μαθητές του Δήμου μας είχαν και φέτος μεγάλη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις αφού περίπου το 90% των παιδιών που διαγωνίσθηκαν, πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με αποτέλεσμα να βραβευτούν συνολικά 350 παιδιά με έναν τιμητικό έπαινο και ένα χρηστικό δώρο.

Κατά την τελετή, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τόνισε την αξία της Παιδείας για τους νέους και τη σημασία που πρέπει να δίνει η Πολιτεία, ώστε να βγαίνουν στην κοινωνία οι νέοι με αρχές, αξίες και στόχους.

Ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Στέφανος Καπέλλας, έστειλε θερμό χαιρετισμό στους επιτυχόντες που τον διάβασε ο διευθυντής του Λυκείου Βουλιαγμένης κ. Βενιζελέας. Στη συνέχεια, βραβεύθηκαν οι καθηγητές των σχολείων από τον Δήμαρχο, για τη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών.

Βραβεύσεις στους μαθητές έκαναν, εκτός από τον Δήμαρχος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυδία Αργυροπούλου, οι αντιδήμαρχοι Διονύσης Γεωργουλόπουλος και Νανά Κάραγιαν, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκος Βάσης, ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ Γιάννης Αγαλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Ψαλλίδας και Βασίλης Παπαμιχαήλ, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιάννης Καλύβας και Ελίνα Μελέτη οι διευθυντές των σχολείων κ. Βενιζελέας και κα. Ευαγγέλου, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιαςθμιας σχολικής επιτροπής Μίμα ΝΙκηφοράκη, η Βίκυ Σφήκα μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΠΠΑ και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δώρα Τριάντη η οποία είχε αναλάβει και την οργάνωση της εκδήλωσης.

Όλοι ευχήθηκαν στους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.