Ελληνικό-Αργυρούπολη: Η “Σφαγή των Νηπίων”

Μοιραστείτε το...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

(Ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης)

Η “Σφαγή των Νηπίων” στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας

Η απαράδεκτη ενέργεια της Κυβέρνησης να περικόψει 40.000 επιδοτούμενες θέσεις από το Πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής Ζωής (voucher) με κονδύλια από το ΕΣΠΑ, έχει ως αποτέλεσμα 200 και πλέον παιδάκια να μείνουν εκτός των παιδικών σταθμών του Δήμου μας, τινάζοντας στην κυριολεξία στον αέρα τον οικογενειακό προγραμματισμό των δικαιούχων δημοτών μας.

Να σημειώσουμε ότι με την τεράστια μείωση των (voucher) του ΕΣΠΑ, κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο και 40 περίπου εργαζόμενοι που απασχολούνται στους παιδικούς μας σταθμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ούτε τα παιδιά δημοτών μας που δεν πληρούν τα κριτήρια του ΕΣΠΑ.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η χώρα εδώ και χρόνια, συγκαταλέγεται στους ελάχιστους δήμους της χώρας, που παρέχει δωρεάν τροφεία σε όλους τους παιδικούς σταθμούς της πόλης.

Πλέον, εάν η Κυβέρνηση επιμένει σε αυτό το καταστροφικό μέτρο, “τινάζεται στον αέρα” ολόκληρη η κοινωνική πολιτική του Δήμου για τους παιδικούς σταθμούς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X