Βούλα: Η αιωρούμενη κουπαστή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Vassilis Andritsanos/Το Forum των 3Β)

Στην ελεύθερη πλαζ αμεσως μετα τον Νοτο προς Bo η κουπαστη έχει ξεκολλήσει και στηρίζεται σε έναν βράχο! Δηλαδή φαντάσου να μην το ξέρεις και να πας να πιαστεις απο κει! Επίσης τα παλιά παγκάκια (μιλάμε χρόνια πριν) έχουν διαλυθει, όμως έχουν μείνει οι σιδερένιες βάσεις για να μας τα θυμίζουν (Documenta14). Καθε μερα άνθρωποι της καθαριοτητας αλλάζουν τα καλαθακια. Μα, καλα ρε παιδιά: ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είδε κάτι περιεργο; Να το αναφέρει στους αρμόδιους τους Δημου; Εχουμε τοσο πολυ συνηθισει στα διαλυμενα, κατεστραμμενα, βανδαλισμενα, που πια δεν μας προκαλούν αίσθηση. Συν του οτι περιμενουμε να τα ανακαλυψουν ολα οι Αρχες. Εμεις ως πολιτες, τι κανουμε; ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ εναν καλυτερο Δημο!
* ελπίζω αυτος που θα απομακρύνει τα υπολείματα απο τα παγκάκια να μην τα κόψει με αλυσοπριονο αφηνοντας μες στην άμμο το υπόλοιπο σιδερο!

Πριν από λίγο είδαμε το παρακάτω σχόλιο από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών και Δόμησης, Νικόλαο Βάση:

Nikos Vasis Ευχαριστώ για την ενημέρωση, έχω ήδη κανονίσει αύριο το πρωί να πάνε τα συνεργεία του Δήμου να επισκευσσουν την κούπα στη και να αφαιρέσουν τα σπασμένα παγκάκι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.