Χαλκιά και Μουζουράκης στηρίζουν τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης




 

Μαζί με τους χιλιάδες δρομείς που θα τρέξουν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον 3ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, θα είναι και Ολυμπιονίκες, σπουδαίοι πρωταθλητές αλλά και λαμπρές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο.
Ηδη δήλωσαν τη στήριξη τους στον αγώνα, η χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 Φανή Χαλκιά που παρότι είναι έγκυος στον 7ο μήνα, θα είναι στη Νέα Σμύρνη για να στηρίξει τους μετέχοντες στον αγώνα των 2,5 χιλιομέτρων.
Επίσης ο δημοφιλής καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης επισκέφτηκε το περίπτερο εγγραφών στο Αλσος Νέας Σμύρνης και δήλωσε ότι θα τρέξει στις 8 Οκτωβρίου. Kαι τους δύο σπουδαίους συμπαραστάτες του Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης, υποδέχθηκε στο περίπτερο, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ως τις η 27η Σεπτεμβρίου, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του αγώνα http://neasmirnihistoricrun.gr/, είτε στο Αλσος της Νέας Σμύρνης, στο ειδικό περίπτερο που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί στις ώρες 9.00-14.00 και 18.00-22.00.

Στο πρόγραμμα του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. και για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. και 10 χλμ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται μπροστά από την Πλατεία Νέας Σμύρνης (επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου), στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης καθώς και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο αγώνας θα αποτελέσει την τελευταία πράξη των «Ιωνικών Γιορτών», στοχεύοντας να είναι ο αθλητισμός αυτός που θα σημάνει τη λήξη ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Αττικής.

Ο «3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης – Nea Smyrni Historic Run» αποτελεί μια ουσιαστική συμβολή στη γνώση και τη διαμόρφωση συνείδησης της ιστορικότητας της πόλης της Νέας Σμύρνης, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά και διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη του Πανιώνιου ΓΣΣ, του Συλλόγου Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και της Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού.

Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους δημότες και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν την Διοργάνωση μετέχοντας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο σύνδεσμο: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/eggrafi/online-eggrafi-ethelonti

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.neasmirnihistoricrun.gr

https://www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run-Αγώνες-Ιστορικής-Μνήμης-718013364969324

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.