Άγιος Δημήτριος: To μήνυμα της δημάρχου για το 2018




Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Με την έναρξη κάθε νέας χρονιάς, επιθυμίες, αναζητήσεις, ανησυχίες, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης, εμπλέκονται στο μυαλό μας, σε μια προσπάθεια δημιουργικού προσανατολισμού της ύπαρξής μας είτε ως ατόμων είτε ως οργανωμένων συνόλων που αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για τις οικογένειές μας και για τον τόπο μας.

Ο Δήμος μας, με όλες του τις ελλείψεις και με όλες τις αδυναμίες, που εξακολουθούν να τον ταλανίζουν, με όλη την αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει την πορεία εξόδου της χώρας μας από την οικονομική κρίση, στάθηκε όρθιος όλα τα προηγούμενα χρόνια, έδωσε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα, άνοιξε προοπτικές για την αυριανή πόλη και υποδέχεται με αισιοδοξία το νέο έτος, ακολουθώντας μια σταθερή τροχιά προόδου και ανάπτυξης.

Τα προβλήματα, άλλωστε, ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν, αφού η εξέλιξη της ανθρωπότητας, γεννάει διαρκώς νέες ανάγκες και απαιτήσεις, που μέσα από τη σύγκρουση του «παλιού» με το «νέο», λύνονται, αλλά και αναπαράγονται σε μια αέναη διαδικασία.

Από την πρώτη στιγμή, που η παρούσα Δημοτική Αρχή κλήθηκε να υπηρετήσει τον Άγιο Δημήτριο, ανοίχτηκαν όλα τα μέτωπα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Παρά τον περιορισμό σε οικονομικούς πόρους και σε έμψυχο δυναμικό, ένα σημαντικό έργο που αντανακλάται σε υλοποίηση και σχεδιασμό μικρών και μεγάλων αναπλάσεων της πόλης, στην παραγωγή πολιτισμού, στην ενδυνάμωση της κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, σε οφέλη για τη νέα γενιά, αλλά και την τρίτη ηλικία, παράγεται καθημερινά και θα συνεχίσει να παράγεται και το 2018.

Αυτές τις μέρες, καλό είναι να θυμόμαστε ότι για να φτάσουμε εδώ που είμαστε, εργάστηκε τις προηγούμενες δεκαετίες και εξακολουθεί και σήμερα να εργάζεται σκληρά, ένα πλήθος συμπολιτών μας, που ο καθ’ ένας από την πλευρά του έβαλε ένα μικρό λιθάρι στην εξέλιξη της πόλης μας.

Σ’ αυτή την πορεία, η σημερινή Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι συλλογικοί φορείς του Δήμου μας, αλλά και οι εργαζόμενοι σ’ αυτόν έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, σε μια συνολική προσπάθεια, ώστε οι πολίτες του Αγ. Δημητρίου να νοιώθουν ότι ζουν σε μια πολιτεία που όχι μόνο μπορεί να αφουγκραστεί, αλλά και να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματά τους.

Με τη διαβεβαίωση ότι η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και τα επόμενα χρόνια, εύχομαι η είσοδος του νέου έτους 2018 να σας βρει όλες και όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη και τον τόπο μας με ειρήνη και προκοπή.

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.