Περισσότερη φροντίδα για όλα τα πάρκα ζητούν οι κάτοικοι




Περισσότερες κούνιες και καθαριότητα ζητούν οι κάτοικοι του Άνω Καλαμακίου για το πάρκο στην πλατεία Καραϊσκάκη, ή κλούβα, επί της Ιωνίας. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πάρκο της περιοχής που χρειάζεται… συμμάζεμα!

“Έχω μεγαλώσει 3 παιδιά στο Άνω Καλαμάκι και σε γενικές γραμμές το πάρκο μας εξυπηρετεί. Όμως χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα για την καλή κατάσταση των πάρκων, γιατί περιοχή έχει πολλά αλλά τα υπόλοιπα είναι εγκατελειμένα. Αυτό εδώ είναι το πιο φροντισμένο, παρότι σε ορισμένα σημεία βρίσκουμε σπασμένα γυαλιά”, μας είπε ο κ. Δημήτρης που βρέθηκε εκεί μαζί με τα παιδιά του.

“Θέλουμε κι άλλες κούνιες εδώ στο πάρκο, πριν 2 χρόνια που διαμορφώθηκε είχε περισσότερες, δεν αρκούν οι 4 για όλα τα παιδιά”, μας είπε η Μαρία, η οποία σήμερα το μεσημέρι, όπως σχεδόν κάθε μέρα, είχε φέρει τα πιτσιρίκια να παίξουν στο πάρκο Καραϊσκάκη.

“Για να δούμε θα βάλουν καμία κούνια τώρα με τις εκλογές;” σχολίασε ειρωνικά.

Πράγματι, τα παιδιά συνωστίζονται στο πάρκο για να πάρουν… σειρά προτεραιότητας για την κούνια!

“Το πάρκο Ηρώος Μάτση πάντως, λίγο πιο κάτω, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, με σπασμένα γυαλιά, ακαθαρσίες σκύλων, σκουπίδια κι έχει εγκαταληφθεί απ’ το Δήμο παρόλες τις διαμαρτυρίες που έχουμε κάνει. Τα παιδιά μας δεν παίζουν πια εκεί”, επισήμανε με απογοήτευση ο κ. Δημήτρης.

Το εγκατελειμενο πάρκο Ηρώος Μάτση

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.