Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντό, με τη φανέλα του ΓΑΙΑ Αλίμου (video)




Βαλίτσες για Μάντσεστερ ετοιμάζουν οι θριαμβευτές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τάε Κβο Ντό 2012 , Σπύρος Γραμματικόπουλος και Βασιλική Μουτεβέλη. Άξιοι εκπρόσωποι της dream team του Αθλητικού Συλλόγου ΓΑΙΑ Αλίμου, ο Σπύρος και η Βασιλική, θα αγωνιστούν στις 6 Μαΐου στο Μάντσεστερ της Αγγλίας εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντό 2012.

 

Video Roditis Georgios vs Grammatikopoulos Spyridon  από τον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Taekwondo Ανδρών Γυναικών 2012

Video European Taekwondo Championships 2012 – Promo

 

Ανακοινωση του ΑΣ  ΓΑΙΑ Αλίμου

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΙΑ Αλίμου που πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίσημα Πανελλήνια και Διεθνή πρωταθλήματα του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντο με την καθοδήγηση της προπονήτριας Τζένης Σκεπετάρη βρέθηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 1η θέση στην Νότια Ελλάδα και την 2η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη των συλλόγων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Ανδρών/Γυναικών 2012, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στις 30/3/12 -1/4/12. Ο ΑΣ ΓΑΙΑ συμμετείχε με τους αθλητές : Σταυρούλα Δασκαλάκη στην κατηγορία -53 η οποία κατέκτησε την 3η πανελλήνια θέση, Βασιλική  Μουτεβελή  στην κατηγορία -67, Σπύρο Γραμματικόπουλο στην κατηγορία -74 οι οποίοι κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους και θα μας εκπροσωπήσουν με την εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 3-6 Μαΐου στο Μάντσεστερ / Ηνωμένο Βασίλειο. Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας πραγματοποιείται στην Πορταρια Μαγνησίας και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

ΑΣ ΓΑΙΑ ΑΛΙΜΟΥ Θερμοπυλών 8 & Σουλίου 5, Άλιμος, Τηλ. 210 98 12 777

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.