Ετήσια γιορτή του Κολυμβητικού τμήματος Μίλωνα




Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Ιουνίου η τελική γιορτή – εκδήλωση με αγωνιστικό χαρακτήρα του Κολυμβητικού τμήματος του ΜΙΛΩΝΑ.

Με ενθουσιασμό συμμετείχαν όλα τα παιδιά από τις προαγωνιστικές κατηγορίες, μέχρι τα παιδιά των ακαδημιών – επιλέκτων και αρχαρίων.

Τα 250 παιδιά που έλαβαν μέρος προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα στους τρείς πρώτους νικητές των αγωνισμάτων κάθε ηλικίας, καθώς και αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα στα αρχάρια παιδιά για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Ο Σύλλογος προσέφερε αναψυκτικά και σάντουιτς σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και όλοι (γονείς και παιδιά) ενθουσιασμένοι έδωσαν ραντεβού την επόμενη χρονιά.

Τα παιδιά της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν τους αγώνες σε διασυλλογικές ημερίδες, μέχρι να τελειώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ελπίζουμε πάντα στα καλύτερα αποτελέσματα.

Το Δ.Σ. του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» ευχαριστεί τους προπονητές και τις προπονήτριες του τμήματος για την εξαιρετική δουλειά τους την αγωνιστική χρονιά που πέρασε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.