Οι κορασίδες της συγχρονισμένης κολύμβησης μας κάνουν περήφανους (video)

Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Με την δεύτερη θέση στην συνολική βαθμολογία και δυο χάλκινα στο ομαδικό και το κόμπο ολοκληρώθηκε για τη Βουλιαγμένη το πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κορασίδων Β΄ που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα.

Την 3η θέση στο ομαδικό καθώς και στο κόμπο πίσω απο ΝΟ Χανίων και Αργυρούπολη κατέλαβε η ομάδα του Ν.Ο.Β.  με τις : Ανδρούτση Ξ., Κοκκινάκη Η, Μέλλου Ξ., Σαραντίδη Ν., Σελετοπούλου Ι., Σπέντζου Δ., Βενερη Η., Καπαματζιάν Β., Νιέρρη Π., Φανου Ε., Μάζη Β.

Στο ντουέτο οι Σαραντίδη-Σελετοπούλου κατέλαβαν την 4η θέση φτάνοντας ελάχιστα απο το βάθρο ενώ στην 7η θέση ήταν οι Ανδρουξή-Μέλλου (αναπληρωματική Κοκκινάκη)

Στο σόλο την 6η θέση πήρε η Ν. Σαραντίδη και την 7η η Ι. Σελετοπούλου.

Στις φιγούρες την 6η θέση πήρε η Σαραντίδη Ν., την 7η η Μέλλου Ξ., την 9η η Σελετοπούλου Ι. Κι ακολούθησαν οι: Ανδρούτση Ξ. (14η), Κοκκινάκη Η (29η), Σπέντζου Δ. (36η), Φανού Ε. (65η), Βενέρη Η (70η),Καπαματζιάν Β. (76η), Μάζη Β (90η) και Νιέρη Π. (96η).

Η συνολική βαθμολογία των σωματείων που μετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Ν.Ο. Χανίων: 196

2. Ν.Ο. Βουλιαγμένης: 191

3. Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης: 188

4. Κ.Ο. Ηρακλείου: 176

5. Α.Ο. Νηρέας: 153

6. Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: 111

7. Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης: 78

8. Γ.Σ. Ηρακλής: 65

9. Ν.Ο.Β.Α.: 48

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X