Ολοταχώς για τον τίτλο τα κορίτσια του Κώστα Δήμου




Ένα βήμα πριν το 3-0 στην σειρά των τελικών της Α1  βρίσκεται πλέον η γυναικεία ομάδα του Ν.Ο.Β μετά τη 2ηνίκη της επι του Ολυμπιακού μέσα στον Πειραιά με 12-6.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου έδειξαν για ακόμη μια φορά την ποιότητα που διαθέτουν , είχαν σε όλο το παιχνίδι τον απόλυτο έλεγχο και έκαναν δίκαια το 2-0 σπάζοντας την έδρα του αντιπάλου τους.

Ο Ολυμπιακός μόνο στο ξεκίνημα του 3ου οκταλέπτου κατάφερε να πλησιάσει στο γκολ (6-5) με την Γκιλ αλλά οι παίκτριες της Βουλιαγμένης με ένα σερί 6-0 ξεκαθάρισαν την κατάσταση.

Στα αξιοσημείωτα το γκολ που σημείωσε στο φινάλε του 1ου οκταλέπτου η Χριστίνα Τσουκαλά σουτάροντας πίσω απο την σέντρα και πετυχαίνοντας το 1-3.

Μετά τον αγώνα ο τεχνικός του ΝΟΒ Κώστας Δήμου τόνισε:

«Κάναμε άλλο ένα βήμα , παίξαμε πολύ καλά αμυντικά όπως και στο πρώτο τελικό, κι αυτό μας έδωσε τη νίκη και τώρα πάμε στο επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης το οποίο θέλει προσοχή .Ο Ολυμπιακός παραμένει πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε. Ωστόσο  το ότι κερδίσαμε εύκολα τα δυο πρώτα δεν σημαίνει θα γίνει το ίδιο. Ο στόχος βέβαια παραμένει να παίξουμε καλά και να κάνουμε το 3-0 που θα μας δώσει και τον τίτλο».

Επόμενο ραντεβού πλέον την Τετάρτη (19:00) στο Λαιμό

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 1-4, 1-2.

Ολυμπιακός: Αντωνάκου 2, Γκιλ 1, Μαυρέλου 1, Αβραμίδου 1, Κώτσια 1

Ν.Ο.Β: Μελιδώνη 3, Λιόση 3, Τσουκαλά 2, Γερόλυμου 2, Κουτέλη 1, Ρουμπέση 1

Διαιτητές: Μπιράκης-Κουρτίδης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.