Τέσσερα Πανευρωπαϊκά μετάλλια για τον ΓΑΙΑ




Τέσσερα  Πανευρωπαϊκά μετάλλια κατέκτησε ο Σύλλογος Tae Kwon Do Αλίμου, Α.Σ Γαια στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων.
Στις 9 έως και 13 Ιανουαρίου 2013 διεξήχθη το 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο του Tae Know Do στο Π. Φάληρο.

Εκπροσωπήθηκαν 145 σύλλογοι από συνολικά 700 αθλητές και αθλήτριες! Οι ξένοι αθλητές προέρχονταν από Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρο, Αλβανία, Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Λετονία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία και Τσεχία!

Ήταν η καλύτερη επιβράβευση μιας μακροχρόνιας προσπάθειας για την καθιέρωση του συλλόγου ως έναν από τους κορυφαίους τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Ευρωπαϊκό Tae Kwon Do έχοντας αρκετούς αθλητές πρωταθλητές να επανδρώνουν τα ανώτατα κλιμάκια των εθνικών ομάδων και μέσο αυτού να διακρίνονται σε διεθνές επίπεδο μέσα στα πλαίσια της μεγάλης αθλητικής οικογένεια του Α.Σ. ΓΑΙΑ.

 Τα 4 μετάλλια στους άνδρες και στους παίδες δείχνει το βάθος και την υποδομή του συλλόγου μέσα από την συστηματική δουλειά και έμπειρη καθοδήγηση των προπονητών του συλλόγου, Σκεπετάρη Τζένη (Head Coach), Περγαντή Παναγιώτη και Μουτεβελή Βασιλική.

Η προετοιμασία στο καλύτερο αθλητικό προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι και η συμμετοχή σε διεθνές camp προετοιμασίας όπως το Caleb στην Σερβία δίνουν στους αθλητές την δυνατότητα να ακολουθούν το διαρκώς εξελισσόμενο ολυμπιακό άθλημα του Tae Kwon Do.

Παράλληλα ο σύλλογος συμμετέχει σε όλες τις επίσημες διασυλλογικές Πανελλήνιες και Διεθνείς διοργανώσεις, έτσι ώστε οι αθλητές του να αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες για να μπορούν να διακρίνονται σε πρωταθλήματα υψηλών επιδόσεων.

 

Η προσπάθεια συνεχίζεται και οι αθλητές θα συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο Διεθνές Πρωτάθλημα για παιδιά ηλικίας από 7-11 ετών στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, ενώ το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 5 Πανελληνιονίκες αθλητές μας θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας στο Trelleborg της Σουηδίας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου , οι οποίοι με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών, κατέταξαν τον ΑΣ ΓΑΙΑ στο βάθρο τον νικητών και ανύψωσαν την Ελληνική σημαία!

ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ
Δασκαλάκη Σταυρούλα

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ
Γραμματικόπουλος Σπύρος
Τσαούσης Κων/νος
Τσιπούνης Σταύρος

5η ΘΕΣΗ
Καμαργάκης Ιωάννης
Ραψομανίκης Διονύσης
Δεσύπρη Άννα
Αγγελουδια Κατερίνα
Βογιατζάκη Αφροδίτη
Παντουβερη Νεφέλη
Γραμματικοπούλου Βασιλική

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.