Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη για μια ακόμη φορά κοντά στην «ηλιαχτίδα»




Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη για μια ακόμη φορά κοντά στην «ηλιαχτίδα»!!!

Μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για την «ηλιαχτίδα», όταν αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους εκπαιδευτήρια όπως τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη, στηρίζουν με κάθε τρόπο το Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού «ηλιαχτίδα».

Πριν από λίγες ημέρες  η «ηλιαχτίδα» υποδέχθηκε στους χώρους της, την Έκτη Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Μαρία Σαμόλη και την εκπαιδευτικό κ. Μαρία Σολωμάκου.

Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη, για δεύτερη χρονιά ήρθαν να συμπαρασταθούν ηθικά και οικονομικά στις προσπάθειες του Κέντρου.

Επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, ιδιαίτερα σχολείων, αποτελούν την αναγνώριση του έργου του Συλλόγου.

Πρωτοβουλίες σαν αυτές, προσδιορίζουν αξίες και αρχές, που αποτελούν τη φιλοσοφία της δράσης του Συλλόγου και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση και εμπιστοσύνη στο ρόλο και τις προσπάθειές του.

Παιδιά γεμάτα ζωντάνια, γενναιοδωρία και χαμόγελα γέμισαν τους χώρους του Κέντρου προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, για τα παιδιά του Ξενώνα και τους γονείς τους.

Τέτοιες στιγμές, δίνουν κουράγιο και δύναμη για τη συνέχιση και βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται, στο Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού «ηλιαχτίδα».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.