Oι κινητοποιήσεις για το παραλιακό μέτωπο




ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟY –

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 7,30 ΜΜ>

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ .

Όπως όλοι ξέρουμε οι εξελίξεις στο μέτωπο του Σαρωνικού είναι ραγδαίες και η ανάγκη για κινητοποίηση των πολιτών είναι άμεση. Με βάση την τελευταία απόφαση του Δικτύου, προγραμματίζουμε τη μεγάλη συγκέντρωση φορέων και πολιτών των παραλιακών δήμων για τη Δευτέρα 11 Μαρτίου. Μέχρι σήμερα σε πολλές περιοχές Δραπετσώνα, Πειραιά, Μοσχάτο, Γλυφάδα, Σαρωνίδα) έχουν γίνει συσκέψεις και συναντήσεις συλλογικοτήτων, όπως έχουν ενημερώσει οι υπεύθυνοι για τους αντίστοιχους δήμους
Για να οργανώσουμε καλλίτερα την ενημέρωση και την κινητοποίηση των πολιτών θα συναντηθούμε και θα συζητήσουμε τους τρόπους προβολής των θέσεων και των προτάσεων του Δικτύου ( ημερίδες, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, συνέντευξη τύπου, επισκέψεις σε χώρους δουλειάς, σε σχολεία, νοσοκομεία κλπ, όπως και τους τρόπους και τις μορφές οργάνωσης του αγώνα που θα προτείνουμε στη συγκέντρωση.
Η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 7.30 μμ στο κάμπινγκ της Βούλας (είσοδος 200 μέτρα από την αφετηρία του Τραμ στη Βούλα προς τη Γλυφάδα)
Η γραμματεία του Δικτύου

                                   

www.saronikossos.wordpress.com  Email [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.