Πολίτες ενός κατώτερου…Δήμου (VIDEO)




Πολίτες ενός κατώτερου…Δήμου οι μη προνομιούχοι κάτοικοι της Αττικής που αναγκάζονται να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλουν να κολυμπήσουν σε κάποια από τις οργανωμένες παραλίες των Νοτίων Προαστίων.

Αντίθετα οι δήμαρχοι Αλίμου και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης εξασφάλισαν δωρεάν είσοδο στις οργανωμένες πλαζ  για τους εγγεγραμμένους στα δημοτολόγια των δήμων τους. Είναι δίκαι αυτό; Δείτε τι λέει ο κόσμος:

“Εμείς οι ίδιοι πρέπει να κάνουμε κάτι για να ανοίξουν οι παραλίες, μας λέει μια παρέα νέων που συναντήσαμε στην Ακτή του Ήλιου. “Βέβαια οι ελεύθερες παραλίες είναι βρώμικες”.

“Eίμαστε στη Βούλα και ακριβώς δίπλα μας είναι η πλαζ που έχει είσοδο. Λόγω της κρίσης και επειδή είμαστε άνεργες δεν έχουμε λεφτά. Αν θέλουν ας χρεώνουν τον καφέ αλλά η είσοδος είναι απαράδεκτη.Φυσικά και θα συμμετείχαμε σε κινητοποιήσεις για να ανοίξουν οι κλειστές παραλίες”.

“Στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει η Ελλάδα θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον ανοιχτές και καθαρές παραλίες για τον κόσμο.Είναι ντροπή να κάνουμε μπάνιο μέσα στα σκουπίδια”.

” Επτά ευρώ η είσοδος, αν πας Βάρκιζα ή Βουλιαγμένη το ίδιο είναι μία η άλλη. Είναι απαράδεκτο πάντως να πληρώνεις τόσα λεφτά για ένα μπάνιο”.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.