3ο Ανοιξιάτικο Street Party στη Μαρίνα Φλοίσβου (Σάββατο 16 Απριλίου)




Από τη μία άκρη της μαρίνας ως την άλλη στήνεται μία υπέροχη ανοιξιάτικη γιορτή, με non-stop μουσικές επιτυχίες, και Guest Dj την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Τα καταστήματα της μαρίνας έχουν επιμεληθεί τα κεράσματα…Fingerfood, θαλασσινοί μεζέδες, σούσι, παγωτό, frozen yogurt και μαλλί της γριάς! Χυμοί, beverages, σφηνάκια ρακί και μαργαρίτες είναι λίγα από αυτά…Και φυσικά διαγωνισμοί με δώρα και πολλές εκπλήξεις!!!

Οι δράσεις όμως συνεχίζονται: διεξαγωγή αγώνων κυπέλλου τηλεκατευθυνόμενων σκαφών κλάσης Marblehead,ενημέρωση από το μη-κερδοσκοπικό σωματείο SAFE WATER SPORTS για την ασφάλεια στις αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο νερό και στη θάλασσα.
Ελάτε να υποδεχθούμε μαζί την Άνοιξη με την υπέροχη φιλοξενία των καταστημάτων της Μαρίνας Φλοίσβου και φόντο την όμορφη θάλασσα και τα υπέροχα σκάφη της μαρίνας.
3ο Ανοιξιάτικο Street Party στη Μαρίνα Φλοίσβου το Σάββατο 16 Απριλίου
Από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 17:00 το απόγευμα!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.