Καρχιλάκη, Βαφειάδης και Αγγελής στο Διεθνές Συνέδριο Ειρήνης




synela5

Oι πολεμικοί ανταποκριτές Νικόλας Βαφειάδης, Μαρία Καρχιλάκη και Στρατής Αγγελής κατέθεσαν τις εμπειρίες τους, από τις εμπόλεμες ζώνες,  στο Διεθνές Συνέδριο Ειρήνης που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Ηλιούπολη. Το Ίδρυμα Γρηγόρης Λαμπράκης, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο συνέδριο, είτε σαν ομιλητές είτε σαν ακροατές και τους δημάρχους που συνδιοργάνωσαν την σημαντική αυτή εκδήλωση.

Ίδρυμα Γρηγόρης Λαμπράκης (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το συνέδριο)

Στα βήματα του Γρηγόρη Λαμπράκη, με το Διεθνές Συνέδριο Ειρήνης να αποτελεί μια νέα αρχή για το κίνημα της Ειρήνης στην Ελλάδα. Σημαντικοί και ιδιαίτεροι ομιλητές από όλο το φάσμα της κοινωνίας των εθνών, της πολιτικής, της επιστήμης και της δημοσιογραφίας κατέθεσαν ψυχή, ιδέες και γνώσεις για να βοηθήσουν και να προβληματίσουν όλους μας για την πορεία της Ειρήνης στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση είτε σαν ομιλητές είτε σαν ακροατές, τους συνδιοργανωτές δήμους και τους δημάρχους των, και δηλώνουμε παρόντες με νέες πρωτοβουλίες και δράσεις.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

synela4

synela3

synela1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.