Το αντίο του Μπαλασόπουλου




«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα 33,5 χρόνια συνεργασίας σε υπηρεσιακό, κινηματικό και συνδικαλιστικό επίπεδο», γράφει στο μήνυμά του ο γνωστός Γλυφαδιώτης συνδικαλιστής Θέμης Μπαλασόπουλος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από το δήμο Γλυφάδας, λόγω συνταξιοδότησης.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

ΑΠ Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Αποδεχόμαστε αυτοδίκαια την αίτηση παραίτησης που υπέβαλε ο μόνιμος υπάλληλος του Δήμου
μας ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με Α’ βαθμό και διαπιστώνουμε τη λύση της υπαλληλικής του σχέσης από 30/12/2016, ημερομηνία υποβολής της δεύτερης αίτησης παραίτησής του.
Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για τον νόμιμο έλεγχό της και δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.