Ο δήμαρχος Αλίμου βράβευσε τους πρωταθλητές του “ΓΑΙΑ” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τους πρωταθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΓΑΙΑ ΑΛΙΜΟΥ, τίμησαν ο δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Κονδύλης, ο πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτιστιμού και Αθλητισμού, Αρτέμης Καραμολέγκος και ο αντιπρόεδρος Νίκος Αλβανός.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας να έχουμε κοντά μας την δημοτική αρχή της πόλης μας. Στην χθεσινή προπόνηση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αλίμου Κονδύλης Ανδρέας, ο πρόεδρος Καραμολέγκος Αρτέμης και ο αντιπρόεδρος Αλβανός Νίκος του ΘΟΠΑΑ.

Τίμησαν τους αθλητές μας, τους πρωταθλητές του Αλίμου για τις μεγάλες διακρίσεις τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εμπρακτος τη συμπαράσταση και αναγνώριση από την τοπική αρχή της πόλης μας και να δείχνουν ευαισθησία στο δύσκολο έργο του ΑΣ ΓΑΙΑ ΑΛΙΜΟΥ που τόσα χρόνια μέσα από πολύ δουλειά έχει αναδειχθεί σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ και ΔΙΕΘΝΕΣ επίπεδο βγάζοντας πρωταθλητές και αθλητές με ήθος.

Ο Δήμαρχος ΑΛΙΜΟΥ κ. ΚΟΝΔΥΛΗΣ Ανδρέας βράβευσε τους πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας Ραψομανικη Διονύση και Γραμματικοπουλου Βασιλικη που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Κορέα και τον Αθλητή ΤΣΙΠΟΥΝΗ Σταύρο που κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Presidents WTF Cup και θα μας εκπροσωπήσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.