Παλαιό Φάληρο: Έδωσαν 2,5 τόνους τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μοιραστείτε το...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Φλοίσβου, το διήμερο πώλησης αγροτικών προϊόντων απευθείας από το σωματείο το «Χωριό των παραγωγών» στους επισκέπτες του πάρκου.

Παράλληλα με το πέρας του διημέρου προσφέρθηκαν περίπου 2,5 τόνοι προϊόντων στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και ήδη διατέθηκαν στις πρώτες 100 οικογένειες που έχουν ανανεώσει τα απαραίτητα έγγραφα για την επανεγγραφή τους στις κοινωνικές δομές του δήμου Π.Φαλήρου.
Η επόμενη διάθεση προϊόντων από το «Χωριό των παραγωγών» αναμένεται το Σεπτέμβριο.Η κίνηση για πώληση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες πραγματοποιείται σταθερά από το 2/2013 από την πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών Π.Φαλήρου και ποσότητες τροφίμων διανέμονται σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες μέσω των σχολείων του δήμου μας.

Με αυτό το τρόπο το όφελος είναι διπλό καθώς οι παραγωγοί (έχοντας απαραίτητα όλα τα χαρτιά πιστοποίησης) πωλούν εκλεκτά ελληνικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές απευθείας στους καταναλωτές και παράλληλα ενισχύουν τις ευπαθείς ομάδες μέσω των προσφορών τους στις κοινωνικές δομές.

Γιάννης Φωστηρόπουλος – Αντιδήμαρχος παλαιού Φαλήρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Φλοίσβου, το διήμερο πώλησης αγροτικών προιόντων απευθείας από το σωμα…

Опубліковано ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – Μαζί για το Π.Φάληρο 13 липня 2017 р.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X