Περίεργο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο της Νέας Σμύρνης




Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κοντά στο 2ο δημοτικό σχολείο της Νέας Σμύρνης, όπως αναφέρει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Αγαπητοί γονείς καλημέρα σε όλους/ες.
Προ τριών ημερών γίναμε δέκτες μιας πληροφορίας άκρως σημαντικής για την ασφάλεια των παιδιών μας στα σχολεία της Νέας Σμύρνης.
Σήμερα μετά από διασταύρωση των στοιχείων με βεβαιότητα και υπεύθυνη στάση παραθέτω αυτολεξεί την επίσημη καταγραφή των γεγονότων που έλαβαν μέρος σε δημοτικό σχολείο της πόλης μας από τους εμπλεκομένους γονείς προς επαγρύπνηση και αποφυγή των χειροτέρων…..

“Καλησπέρα σε όλους! Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας αναφέρουμε ένα περιστατικό που συνέβη χτες κοντά στο σχολείο μας και το οποίο είναι ίσως ήδη γνωστό στους περισσότερους. Συγκεκριμένα, δύο μαθητές του σχολείου μας, ακολουθήθηκαν από άτομα που επέβαιναν σε λευκό φορτηγάκι και αισθάνθηκαν να απειλούνται. Το σχολείο είναι ενήμερο. Δε γνωρίζουμε αν απειλήθηκαν άμεσα και με ποιον τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι αντέδρασαν άμεσα και δεν υπήρξε συνέχεια στο συμβάν. Πριν σας ενημερώσουμε και επισήμως, θέλαμε λίγο χρόνο για να διασταυρώσουμε τις σχετικές πληροφορίες. Προφανώς συστήνουμε ψυχραιμία και αποφυγή του πανικού. Πιο συγκεκριμένα:
1) Συστήνουμε να υπάρχει μεγαλύτερη επιτήρηση στους μαθητές εκ μέρους των οικογενειών τους.
2) Στο βαθμό που το επιθυμεί κάθε οικογένεια να κάνει μια σχετική συζήτηση με τα παιδιά της.
3) θεωρούμε απαραίτητο οι μαθητές μέχρι και την Ε’ δημοτικού ν’αποχωρούν από το σχολείο με κάποιον συνοδό.
4) Σε ό,τι αφορά στα παιδιά της ΣΤ’ τάξης, το ιδανικό θα ήταν να φεύγουν κι εκείνα με κάποιον ενήλικα.Αν αυτό δεν είναι εφικτό,τουλάχιστον κάποιοι ενήλικες, που δεν εργάζονται,να συνοδεύουν και τα παιδιά εκείνα, των οποίων οι γονείς δεν μπορούν να παρευρίσκονται στο σχόλασμα.Για όσους δεν είναι ούτε αυτό δυνατό,προτείνουμε να συμβουλεύσουν τα παιδιά τους να επιστρέφουν στο σπίτι τους,παρέα με συμμαθητές τους.
Στόχος αυτής μας της επικοινωνίας είναι σαφώς να σας ενημερώσουμε και όχι να σας τρομάξουμε. Οι προτάσεις μας αυτές γίνονται ώστε να λειτουργήσουμε όλοι προληπτικά.
Ευχαριστούμε πολύ!
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων “

Το άνω περιστατικό συνέβη στο 2ο δημοτικό Ν. Σμύρνης

Αγαπητοί γονείς καλημέρα σε όλους/ες.Προ τριών ημερών γίναμε δέκτες μιας πληροφορίας άκρως σημαντικής για την ασφάλεια …

Опубліковано Dimitrios Kechagias 23 жовтня 2017 р.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.