Γλυφάδα: Δωρεάν άσκηση στα υπαίθρια δημοτικά γυμναστήρια (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σύγχρονα υπαίθρια γυμναστήρια δημιουργήθηκαν δίπλα στα γήπεδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους κοινόχρηστους χώρους της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής στο γήπεδο της Τερψιθέας, δίπλα στα γήπεδα στην Αγία Τριάδα, στην πλατεία Καραϊσκάκη και σύντομα θα μπουν, στο γήπεδο του στίβου, στο ΔΑΚ, στο Γκολφ και στην παραλία.

Όπως είναι γνωστό, για λόγους πρακτικούς αλλά και ασφαλείας, τα όργανα απαγορεύεται να τοποθετούνται μέσα στις παιδικές χαρές.
Παράλληλα, αναβαθμίζονται και οι υπάρχοντες υπαίθριοι αθλότοποι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου.

“Η ανάγκη όλων για υγεία και ευεξία είναι εξαιρετικά σημαντική και ειδικά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι υποχρέωση του Δήμου να βοηθά με κάθε πρόσφορο τρόπο όλους τους πολίτες, κάθε ηλικίας, να αθλούνται και να γυμνάζονται δωρεάν και με ασφάλεια, κάθε ώρα και μέρα της εβδομάδας.

Με το δίκτυο υπαίθριων γυμναστηρίων και με τα εμπλουτισμένα προγράμματα γυμναστικής που προσφέρουμε στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις (http://www.glyfada.gr/frontoffice/portal.asp…), στηρίζουμε και ενισχύουμε το δικαίωμα άθλησης για όλους” λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.