Γιάννης Αντωνάκης: Αθόρυβος και αποτελεσματικός (VIDEO)




Aθόρυβος και αποτελεσματικός ο υπεύθυνος του δημοτικού κολυμβητηρίου Αλίμου, Γιάννης Αντωνάκης, μαζί με την ομάδα του έχουν πετύχει ένα “θαύμα”. Το στολίδι της πόλης ανανεωμένο με εξοπλισμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών, είναι ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια της Ελλάδας και φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Άλλωστε στο βίντεο που παρουσιάστηκε στην κοπή της πίτας του ΘΟΠΑΑ, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο “Κάρολος Κουν”, οι εικόνες από το δημοτικό κολυμβητήριο “έκλεψαν” την παράσταση.

Σεμνός, χωρίς να αυτοπροβάλεται στα κοινωνικά δίκτυα σαν κάποιους άλλους, ο Γιάννης Αντωνάκης μίλησε στο NOTIA.GR:

“Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου έκοψε την πίτα του με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ένα κατάμεστο θέατρο από δημότες, παιδάκια, πρωταθλητές, αλλά και από μια ομάδα πρωταθλητών ΑμεΑ που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους με σκοπό να τους δοθεί ένα κίνητρο για να συνεχίσουν να προσπαθούν.

Σαν υπεύθυνος του κολυμβητηρίου ένιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασία που έχουμε, αλλα και την δημοτική μας ομάδα, γιατί χωρίς τη στήριξη τους δε θα μπορούσα να αναβαθμίσω σε αυτό το επίπεδο τις εγκαταστάσεις. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο”.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου: Ανανεωμένο με εξοπλισμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γιάννης Αντωνάκης: Αθόρυβος και αποτελεσματικός (VIDEO)

  • 29/01/2018 at 10:54 πμ
    Permalink

    Ο Κύριος Αντωνάκης είναι ένας νέος άνθρωπος με μεγάλη κολυμβητική εμπειρία. Από τη στιγμή που ανέλαβε το κολυμβητήριο Αλίμου, με το ήθος του και τον υψηλού επαγγλματισμό του, κατάφερε να “στεγάσει” με αρμονία τους κολυμβητικούς Συλλόγους, το πολυπληθές κοινό, τα κολυμβητικά προγράμματα του Δήμου για μικρά παιδιά και ενήλικες, τα επιμορφωτικά σεμινάρια και πολλές ακόμα δράσεις.

    Εξίσου σημαντική είναι και η άρτια στελέχωση του κολυμβητηρίου από ανθρώπινο δυναμικό που λειτουργεί με επαγγελματισμό μεν, αλλά σε πολύ φιλικό κλίμα ως προς τους χρήστες του κολυμβητηρίου.

    Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Αλίμου για την επιλογή του κύριου Αντωνάκη καθώς και του υπόλοιπου ανθρώπινου δυναμικού. Αποδεικνύουν καθημερινά ότι τα πάντα είναι θέμα θέλησης.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.