«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»




Ανακοίνωση – Απάντηση της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης:

Για μια ακόμα φορά η Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ της Ηλιούπολης επιχειρεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή όχι για τα πραγματικά προβλήματα της πόλης αλλά για τη δήθεν αυταρχική συμπεριφορά του Δημάρχου. 
Αυτή η τακτική επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί και στις προηγούμενες εκλογές, του 2014, και πήρε την απάντηση από τον λαό της Ηλιούπολης.
Το ύφος αυτής της ανακοίνωσης δεν αρμόζει στην πολιτική συμπεριφορά του κόσμου της Αριστεράς και προφανώς γράφτηκε από όψιμους «αριστερούς» προερχόμενους από μεταγραφές άλλων χώρων.
Κι αυτό γιατί δεν τολμά να αναφέρει ούτε το λόγο ούτε το όνομα του συμπολίτη μας που μήνυσε ο Δήμαρχος , ούτε βεβαίως να πει ότι είναι ο σύζυγος συγκεκριμένης Δημοτικής Συμβούλου της Παράταξης «Ηλιού-πόλις , Ανθρώπινη Πόλη» που με την συμπεριφορά της έχει προκαλέσει ακόμα και τους Συμβούλους της Παράταξής της.
Προφανώς δεν τολμά να δημοσιεύσει και το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς του Δημάρχου (γι’ αυτό και εμείς την δημοσιεύουμε) για να κρίνουν οι πολίτες την κίνηση του Δημάρχου.
Τονίζουμε ότι ο Δήμαρχος και η Παράταξή μας ποτέ δεν ποινικοποιεί τις αντιπαραθέσεις στο Δ.Σ. εκτός αν έχουν προσωπικό και προσβλητικό χαρακτήρα για τα μέλη της.
Σας θυμίζουμε ότι όσες φορές το κάναμε δικαιωθήκαμε πλήρως στα Δικαστήρια.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε αναλυτικά τις περιπτώσεις των λεγόμενων «προσωπικών επιθέσεων» αλλά δεν θα το κάνουμε γιατί θα πέσουμε στο ίδιο επίπεδο με τον γράφοντα του δελτίου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (ευτυχώς που οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι δημόσιες και μεταδίδονται ζωντανά από το διαδίκτυο για να βγάλουν οι πολίτες τα συμπεράσματά τους).
Σε σχέση με την έκφραση «δεν μας τρομάζουν των μπουραντάδων τ’ άτιμα μπλα-μπλα» , σας επιστρέφουμε την έκφραση λέγοντας ότι «δεν μας τρομάζουν ούτε των κουκουλοφόρων, ούτε των ψευτών τ’ άτιμα μπλα-μπλα».
Κατά τ’ άλλα, υπομονή και ψυχραιμία. Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια. Της κάλπης.

22.1.2018
Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη»

QUO VADIS ΔΗΜΑΡΧΕ ;/ANAKOΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.