QUO VADIS ΔΗΜΑΡΧΕ ;




ANAKOΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μόλις πρόσφατα πληροφορηθήκαμε πως ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον συμπολίτη μας, μέλους της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης. Και μάλιστα για λόγους, που όχι μόνο δεν ευσταθούν ουσιαστικά και νομικά, αλλά και γιατί είναι παντελώς ψευδείς, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, μετά από μια απλή ανάγνωσή της. Εκτός και αν ο Δήμαρχος ήθελε, μέσω της παραπάνω μήνυσης να προσθέσει ένα ακόμη λαμπερό μαργαριτάρι στους ευκλεείς τίτλους του.Γνωρίζαμε σε γενικές γραμμές και έχουμε γίνει μάρτυρες δυστυχώς «ατυχών» στιγμών στην όλη συμπεριφορά του Δημάρχου. Μέχρι τώρα έχει εξυβρίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο σκαιότατα γυναίκες Δημοτικές Συμβούλους, έχει απειλήσει ότι θα «καταδώσει» συμπολίτες στο λαό της Ηλιούπολης επειδή αγωνίζονταν να σωθεί το ρέμα της Πικροδάφνης, έχει δράσει πολλάκις αυταρχικά και αντιδημοκρατικά χωρίς διακρίσεις. Γενικά είναι πασιφανές πως ασκεί βία στη δημόσια ζωή της πόλης, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που μέχρι και ο παραιτηθείς πέρυσι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην μέλος της παράταξής του, τον είχε στηλιτεύσει για αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

Προφανώς ο Δήμαρχος είναι της άποψης πως ο πολιτικός τσαμπουκάς είναι όπλο του για να διοικεί την πόλη. Ποτέ όμως δεν περιμέναμε ότι ο πολιτικός του κατήφορος θα ήταν τόσο ολισθηρός που θα τον οδηγούσε στις αίθουσες των δικαστηρίων για να υποστηρίζει υποτίθεται τον εαυτό του έναντι πολιτικών του και μόνο αντιπάλων.

Δυστυχώς ακόμα ηχούν στα αυτιά μας τα λόγια του Δημάρχου σε σχετική του ανακοίνωση στις 13/10/2015, όταν έδινε υποτίθεται μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς σε δημοτικές παρατάξεις αλλά και «πολιτικού ρεαλισμού» πως «οι λύσεις δεν βρίσκονται στα δικαστήρια, αλλά σε ένα ουσιαστικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο διάλογο» με αφορμή επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στην Περιφέρεια Αττικής. Τελικά τι έγινε ; Κύριε Δήμαρχε άλλα λέμε και άλλα κάνουμε; Ή μήπως πρόκειται για πατινάζ σε λεπτό στρώμα πάγου; Δεν συνειδητοποιείς πως θα σπάσει ο πάγος και θα βραχείς; Εκτός κι αν πιστεύεις ότι «μεγάλη αναταραχή … ωραία κατάσταση».

Λοιπόν κύριε Δήμαρχε πέραν των παραπάνω σας έχουμε νέα. Πρώτον, δεν μας τρομάζουν των μπουραντάδων τ’ άτιμα μπλα-μπλα. Και δεύτερον, είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να παίζουν την φλογέρα και να πέφτουν τα ποντίκια στο ποτάμι. Γιατί αυτά έχουν ξυπνήσει και ακόμα κι όταν σωπαίνουν, ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν. Και ποιον πρέπει να ρίξουν στο ποτάμι.

Κατά τα άλλα υπομονή και ψυχραιμία. Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια. Της κάλπης…

Γενάρης 2018
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»/Ανακοίνωση – Απάντηση της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.