Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου για την καθαριότητα




Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1ο ΘΕΜΑ Τροποποίηση της 322/2017 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο «Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Αλίμου».
2ο ΘΕΜΑ Έγκριση προγραμματισμού προσλήψεων μονίμου προσωπικού σε υπηρεσίας ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2018 (επικαιροποίηση της 323/2017 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου).
3ο ΘΕΜΑ Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου Χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα δίμηνης διάρκειας.
4ο ΘΕΜΑ Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου Χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα οκτάμηνης διάρκειας.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου, ιδίως η εύρυθμη λειτουργία του και η άσκηση των αρμοδιοτήτων του, κυρίως στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας και του περιβάλλοντος, κατόπιν των πρόσφατων εξελίξεων μετά και τη συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Αλίμου με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ οι ανάγκες του δήμου Αλίμου σε προσωπικό καθαριότητας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.