Φαληρικό Καρναβάλι 2018




Το Παλαιό Φάληρο φορά τα αποκριάτικα και δίνει ραντεβού την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, στις 12:00 π.μ., όπου θα γίνει η έναρξη για τη μεγάλη γιορτή της πόλης, που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τα σχολεία, τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.
Το Φαληρικό Καρναβάλι ξεπερνά καθημερινά προβλήματα, άγχη και δυσκολίες και σας καλεί όλους, απλά με τις στολές σας, να κάνετε πράξη την πιο τρελή απόδραση από την κρίση.
Μια θαυμάσια ευκαιρία για τους Φαληριώτες να κατέβουν στο δρόμο, να συντονιστούν σε καρναβαλικούς ρυθμούς, να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συγκέντρωση-αφετηρία στην οδό Αγ. Αλεξάνδρου από Ι. Φιξ έως Σειρήνων και στη συνέχεια προσχεδιασμένη πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από την οδό Σειρήνων και θα καταλήξει στην Πλατεία Φλοίσβου (Εθνικής Αντιστάσεως), όπου θα κορυφωθεί το αποκριάτικο ξεφάντωμα με διασκεδαστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.
Ξεσηκώστε τους φίλους σας, δημιουργήστε την πιο κεφάτη παρέα και ελάτε να αποδείξουμε ότι σε δύσκολους καιρούς δεν πρέπει να πάψουμε να ελπίζουμε και να χαμογελάμε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Φαληρικό Καρναβάλι 2018

  • 13/02/2018 at 10:24 μμ
    Permalink

    τελεια! στο φαληρο λοιπον την κυριακη!!!!!

    Απαντήστε
  • 02/03/2018 at 7:49 μμ
    Permalink

    Να συνέλθεις γρήγορα, γιατί το Περιστέρι “καίει. Εξτρέμ επιχειρήθηκε να αποκτηθεί και τον Γενάρη, αλλά δεν τα κατάφερε. Θεωρώ πως θα διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό ο κορμός και θα υπάρξουν συγκεκριμένες ποιοτικές προσθήκες

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.