“Μαθαίνω το παιδί μου να τρώει σωστά” – Ημερίδα στον Άγιο Δημήτριο




Το Κέντρο Επιμόρφωσης Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο των ανοικτών επιμορφωτκών ημερίδων σας καλεί στην ημερίδα για τη σωστή διατροφή του παιδιού κάθε ηλικιακής κατηγορίας με θέμα: «Μαθαίνω το παιδί μου να τρώει σωστά» την Πέμπτη 8/2, στις 3-4 το απόγευμα στο 2ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 198).
Προσκεκλημένη η διατροφολόγος Όλγα Κακουλίδη, η οποία θα αναφερθεί στις καθημερινές συνήθειες και τα γεύματα που επιλέγει η οικογένεια και θα μας προτείνει τρόπους για να μάθουμε το παιδί μας να τρώει σωστά, λαμβάνοντας υπόψιν την ηλικία του, τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του.
Η συνάντηση με τη διατροφολόγο Όλγα Κακουλίδη είναι η δεύτερη από μια σειρά συναντήσεων με σημείο αναφοράς πάντα το παιδί και τις διατροφικές του συνήθειες.
Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Είσοδος Ελεύθερη

Για το ΚΕΠΙ

Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κωτσίδης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.