Άλιμος-Πεζογέφυρα: Αποκαθήλωσαν την αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συνεργείο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Αλίμου ξήλωσε την μεταλλική κατασκευή που είχε τοποθετήσει αυθαίρετα, πάνω στο πεζοδρόμιο (Ποσειδώνος και Κανάρη), ο κατασκευαστής της πεζογέφυρας, με σκοπό να “κρεμάσει” πάνω διαφημιστική πινακίδα του έργου.

Με εντολή του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη,  ο γενικός γραμματέας Ευάγγελος Κακκαβής, ζήτησε την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια της τελετής αγιασμού των εγκαινίων της πεζογέφυρας (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), από τα στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τον εργολάβο, να κατέβει άμεσα η κατασκευή, η οποία όχι μόνο εμπόδιζε την διέλευση των πεζών αλλά είχε τοποθετηθεί πανω στη ράμπα για ΑμεΑ.

Ωστόσο μέχρι σήμερα η κατασκευή δεν είχε αφαιρεθεί από την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την αποκαθηλώσει συνεργείο του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία είχε ζητήσει από το υπουργείο να κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Πειραιά για όσο διάστημα το τεράστιο γεωτρύπανο θα άνοιγε τρύπες για τις βάσεις της πεζογέφυρας στο πεζοδρόμιο  μπροστά από το Αρτοποιείο · Καφετέρια Elias και το Dozen Donuts.

Φανταστείτε το κυκλοφοριακό χάος που θα επικρατούσε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού χιλιάδες αυτοκίνητα περνούν από το σημείο και τις πρωινές ώρες υπάρχει μποτιλιάρισμα από τη λεωφόρο Αλίμου μέχρι και το Φάληρο.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.