Ε-dialogos για την μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων




Στόχος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες στον ανοιχτό διάλογο για την υπό συζήτηση μονάδα ολικής διαχείρισης των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό, υιοθετήθηκε για πρώτη φορά από δημόσιο οργανισμό στην Ελλάδα η νέα τεχνολογία των Chatbots.

Ήδη, περισσότεροι από 300 δημότες έχουν εκφράσει την άποψη τους για το σημαντικό αυτό θέμα μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος ψηφιακής συνομιλίας που λειτουργεί μέσω του facebook messenger.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να λάβουν μέρος στον διάλογο λέγοντας με απλό και φυσικό τρόπο την γνώμη τους. H εφαρμογή αξιοποιεί τη δυνατότητα ανάλυσης της κοινής γνώμης μέσω chatbot και τα αποτελέσματα στην ταχύτητα και την ακρίβεια των δεδομένων που έχουν μέχρι στιγμής συλλεχθεί είναι εντυπωσιακά.

Σημειώνουμε πως δεν πρόκειται για δημοσκόπηση αλλά για ένα εργαλείο που μας παρέχει η τεχνολογία για να καθιερωθεί μια διαρκής και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών για όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν την πόλη.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αναπτύχθηκε στη Μ. Βρετανία από ομάδα επιστημόνων που εξειδικεύονται στην ανάλυση δεδομένων και συνεργάζονται με την ελληνική νεοφυή εταιρεία Novoville. Θυμίζουμε πως η εφαρμογή της εταιρείας Novoville, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες της να ενημερώνουν τις υπηρεσίες του Δήμου για όλα τα προβλήματα που εμφανίζονται στην πόλη, χρησιμοποιείται από  το Δήμο ήδη 2 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Ο διάλογος για την υπό εξέταση Σύγχρονη Μονάδα Ολικής Διαχείρισης των Απορριμμάτων θα συνεχιστεί με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσω ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες αναλυτικά για το θέμα και συλλογικά να ληφθεί η βέλτιστη απόφαση.

Ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να συμμετάσχετε στον ψηφιακό διάλογο http://m.me/novoville

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.