Αστέρας Βουλιαγμένης: Το μεγαλύτερο εργοτάξιο της Αττικής από ψηλά (VIDEO)




UP DRONES  

Up Drones production

Music by Nikos Spiliotis.Another World is Waiting for Us 3.

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αττικής έχει ξεκινήσει και οι εργασίες εκτελούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς. Μπορεί το μεγαλύτερο project για την ανάπλαση της Αττικής να σκοντάφτει διαρκώς σε προσφυγές και στην αναποφασιστικότητα του κράτους και αναφερόμαστε στο Ελληνικό και την ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου Αθηνών όμως σε μια ευλογημένη πραγματικά γωνία της Αττικής η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και στα ακριβότερα φιλέτα της Ευρώπης οι εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης του ιστορικού Αστέρα της Βουλιαγμένης οι εργασίες εκτελούνται κανονικά. Η ιστορική πτέρυγα Αφροδίτη αποτελεί πλέον παρελθόν αφού οι διαδικασίες κατεδάφισης της έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Το κόστος της συνολικής ανάπλασης του ιστορικού αυτού ξενοδοχείου που έχει φιλοξενήσει μερικές από της μεγαλύτερες προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας όπως Βασιλιάδες, ηγέτες κρατών, διάσημους celebritys και μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη με κορυφαίο τον Αριστοτέλη Ωνάση που λάτρευε να περνάει τον χρόνο του σε αυτό θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια Euro.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, περίπου 300 δωμάτια, σουίτες και πολυτελή bungalows, spa και εγκαταστάσεις αναψυχής, υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, infinity pools, παραλίες, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου και πολλά ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι ιδιοκτήτης του νέου Αστέρα Βουλιαγμένης είναι η κοινοπραξία AGC Equity Partners που ενεργεί για λογαριασμό των επενδυτικών κεφαλαίων της Jermyn Street Real Estate Fund IV LP και Apollo Investment Holdco S.a.r.l, και στην οποία μετέχουν δύο κρατικά κεφάλαια του Αμπου Ντάμπι και του Κουβέιτ, Αραβες επενδυτές, καθώς και η τουρκική Dogus Group.

Η εταιρεία απέκτησε στο τέλος του 2016 τον Αστέρα Βουλιαγμένης αντί περίπου 444 εκατ. ευρώ για το 100% των μετοχών. Μαζί με τις επενδύσεις για την ανάπλαση του ακινήτου, η συνολική επένδυση θα πλησιάσει τα 600 εκατ. ευρώ. Όροι & προϋποθέσεις: Το Youtube κανάλι της ομαδας Up Drones αποτελεί μια πλατφόρμα προβολής της χώρας μας.

Ο σκοπός ίδρυσης του είναι η προβολή της Ελλάδας, της ομορφότερης χώρας του κόσμου. Το οπτικό υλικό που προβάλλεται στα βίντεο μας είναι από διάφορες προσωπικοτητες της σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, βιντεοληψιας (droners, κλπ), που προβάλλουν την δουλειά τους μέσα απ’ το καναλι μας και ο κύριος διαχειριστής του καναλιού δεν φέρει καμία νομική ευθύνη για αυτό. Η μουσική η οποία συνοδεύει τα βίντεο μας όταν αυτή ανήκει στους μουσικούς της ομάδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών της και απαιτείται γραπτή άδεια από αυτούς προκειμένου να παραχωρηθούν τα δικαιώματά της. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναμετάδοση του υλικού από πηγές που χρησιμοποιούν άλλες πηγές εκτός του καναλιού μας.

Η προβολή των βίντεο από τηλεοπτικούς σταθμούς επιτρέπεται μόνο όταν είναι εμφανές το logo του καναλιού μας και όταν συνοδεύεται από αναφορά προς αυτό.

Κάθε άλλη χρήση απαγορεύεται ρητά και θα υπάρχουν ποινικές διώξεις από τους αρμόδιους φορείς. Το κανάλι Up Drones δεν παραχωρεί πλάνα και δεν εμπορεύεται το οπτικό υλικό του έναντι καμίας οικονομικής ανταμοιβής.

Το οπτικό υλικό το οποίο προβάλλουμε παραχωρείται εντελώς δωρεάν στης αρμόδιες Ελληνικές κρατικές υπηρεσίες προκειμένου να προβάλουν την χώρα μας εντελώς δωρεάν. Ευχαριστούμε πολύ, Ομάδα Up Drones.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.