Κολυμβητικές επιδείξεις στο δήμο Γλυφάδας




Τα περίπου 800 παιδιά (αριθμός ρεκόρ), ηλικίας από 2,5 ως και 10 ετών, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έλαβαν μέρος στους αγώνες επίδειξης, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ματθαίος Λιούγκας» και έδειξαν τη μεγάλη πρόοδο που έχουν σημειώσει μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Οι κερκίδες του κλειστού της Γλυφάδας ήταν κατάμεστες από γονείς, συγγενείς και φίλους των μικρών κολυμβητών που χειροκρότησαν την προσπάθειά τους. Στο τέλος απονεμήθηκε σε κάθε παιδί ένα μετάλλιο και μια αναμνηστική φωτογραφία!

Ο Δήμαρχος  Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για την αγάπη τους και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει, με όλες του τις δυνάμεις, στην πόλη με γνώμονα την νέα γενιά!

Περικλής Δορκοφίκης  – Τομεάρχης Αθλητισμού:

“Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε την ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό των παιδιών για τα προγράμματα κολύμβησης, καθώς και άλλων αθλημάτων, που έχουμε σχεδιάσει στο Δήμο μας προσεκτικά και με πολλή αγάπη για τη νέα γενιά!
Η Γλυφάδα μας έχει πλούσια παράδοση και πολλές διακρίσεις στα αθλήματα του υγρού στίβου και εδώ για άλλη μια φορά έδειξε ότι υπάρχει συνέχεια!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβούλιο Stratis Panagakos,η αντιδήμαρχος καθαριότητας Άννυ Καυκά και ο Vasilis Vemvetsos μέλος του ΚΑΠΠΑ!”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.