Μεγάλη συμμετοχή στον 8ο Ποδηλατικό Γύρο Ελληνικού- Αργυρούπολης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού- Αργυρούπολης την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.
Μικροί και μεγάλοι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό διήνυσαν μία διαδρομή 6.5 χμ. μέσα στους δρόμους της πόλης, προωθώντας την ιδέα της μετακίνησης με ποδήλατο.
Για την ασφάλεια τους ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης  κινητοποίησε μεγάλο αριθμό εθελοντών και υπαλλήλων του δήμου ενώ η τροχαία Ελληνικού και η δημοτική αστυνομία είχαν φροντίσει από νωρίς να αποκλείσουν τους δρόμους από τους οποίους θα περνούσε η ποδηλατοδρομία.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των ποδηλατιστών είχε οριστεί η Πλατεία Βάρναλη στην Αργυρούπολη.


Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Καλιντέρης τονίζοντας την σημασία της χρήσης του ποδηλάτου στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, ενώ ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε χαρούμενος που βλέπει τόσο κόσμο να χρησιμοποιεί το ποδήλατό του ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς.
Στον τερματισμό του γύρου όλοι οι ποδηλάτες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις πλούσιων δώρων όπως ποδήλατα, skateboard, αθλητικά είδη κ.α
Καθ’ όλη την διάρκεια της ποδηλατοδρομίας ένα ασθενοφόρο επανδρωμένο με νοσηλεύτρια από το Mediterraneo Hospital, ήταν έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης, ενώ το Ιατρικό Δίκτυο Αργυρούπολης  με εξειδικευμένο προσωπικό επόπτευαν τους ποδηλατιστές.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.