Ο δήμος Νέας Σμύρνης φροντίζει τις εγκύους




Οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για παροχή υπηρεσιών προνοιακού χαρακτήρα, με στόχο την προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω υπηρεσιών και δράσεων πρόληψης για την κατάσταση και ενδυνάμωση της υγείας των δημοτών, κατέστησαν απαραίτητη τη δημιουργία Κοινωνικής Δομής – Δράσης στο Δήμο Νέας Σμύρνης για την περιγεννητική φροντίδα.

Το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης, απευθύνεται στις γυναίκες πριν και μετά τον τοκετό, στους συζύγους – συντρόφους αυτών, καθώς και στα νεογνά τους.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης αναλαμβάνει την υποστήριξη των ανωτέρω με έγκαιρη ανίχνευση και παρεμβάσεις ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών που στοχεύουν στη σωματική και ψυχοσυναισθηματική τους υγεία κατά την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δίνοντας προτεραιότητα στη φροντίδα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, συμβάλλει με κάθε τρόπο στην υποστήριξη και προάσπιση του φυσικού δικαιώματος στην τεκνοποίηση παρέχοντας υπηρεσίες σωματικής και ψυχικής υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα περιγεννητικής φροντίδας μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Ελ. Βενιζέλου 18, 2ος όροφος, τηλ: 2132025882).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.