Αργυρούπολη: Τα τραπεζάκια “εκτόπισαν” τους πεζούς (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Eλέγχους ανά τακτά χρονικά διαστήματα προαναγγέλει ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, μετά τα πρόστιμα σε βάρος καταστηματαρχών που είχαν γεμίσει τα πεζοδρόμια με τραπεζοκαθίσματα, “εκτοπίζοντας” τους πεζούς.

 

“Στόχος μας δεν είναι η επιβολή προστίμων αλλά η συνεργασία όλων ώστε και τα μαγαζιά να μπορούν να δουλέψουν στην δύσκολη αυτή εποχή αλλά όχι εις βάρος των πεζών που πολλές φορές δεινοπαθούν” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

“Αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες, συγχαρητήρια στους συνεπείς επιχειρηματίες!
Εχθές κλιμάκιο του Δήμου μας αποτελούμενο από Αντιδημάρχους, Δημοτική Αστυνομία και Ελληνική Αστυνομία διενήργησε αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα μαγαζιά για τα τραπεζοκαθίσματα. Επέβαλε αυστηρά πρόστιμα σε όσους δεν είχαν άδεια ή είχαν καταλάβει παράνομα το πεζοδρόμιο αδιαφορώντας για τους πεζούς ενώ έκοψε πολλές κλήσεις σε παράνομα οχήματα.

Παράλληλα όμως συνεχάρη και τους συνεπείς επιχειρηματίες που και άδεια είχαν και το πεζοδρόμιο είχαν σεβαστεί. Στόχος μας δεν είναι η επιβολή προστίμων αλλά η συνεργασία όλων ώστε και τα μαγαζιά να μπορούν να δουλέψουν στην δύσκολη αυτή εποχή αλλά όχι εις βάρος των πεζών που πολλές φορές δεινοπαθούν .
Οι έλεγχοι θα γίνονται σε τακτά διαστήματα”.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

O δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης, και εφαρμογής της νομιμότητας,…

Publiée par Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης – Municipality of Hellinikon Argyroupolis sur vendredi 1 juin 2018

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Αργυρούπολη: Τα τραπεζάκια “εκτόπισαν” τους πεζούς (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 02/06/2018 at 5:52 μμ
    Permalink

    …και πολύ καλά έκαναν… μερικοί το παρακανουν…άλλη μια τελευταία “μόδα” να κυκλοφορούν με μηχανές και “παπάκια” επάνω στα πεζοδρόμια και στους ποδηλατοδρομους…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.