Νέα Σμύρνη: Υπέροχο θέαμα στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αναπηρικό Αμαξίδιο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης συνδιοργάνωσε με την Ο.Σ.Ε.Κ.Α., στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο, την τελική φάση του Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αναπηρικό Αμαξίδιο μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που προκρίθηκαν (Μέγας Αλέξανδρος 94, Μαρούσι, Άτλας, Δωδεκάνησος). Στους αγώνες της Παρασκευής τα αποτελέσματα ήταν: Άτλας – Μέγας Αλέξανδρος 62 – 57 & Μαρούσι – Δωδεκάνησος 58 – 40. Το Σάββατο το Μαρούσι επικράτησε του Άτλαντα 71 – 49 & η Δωδεκάνησος του Μέγα Αλέξανδρου 67 – 56. Την Κυριακή το Μαρούσι επιβλήθηκε του Μέγα Αλέξανδρου 57 – 54 και η Δωδεκάνησος του Άτλαντα 62 – 60.
Έτσι στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν Άτλας, Μαρούσι και Δωδεκάνησος με 5 βαθμούς και ακολούθησε στην τέταρτη θέση ο Μέγας Αλέξανδρος με 3 βαθμούς. Μεταξύ των τριών πρώτων, νικητής με διαφορά πόντων αναδείχτηκε ο Άτλας. Ακολούθησε το Μαρούσι και την τρίτη θέση κατέλαβε η Δωδεκάνησος. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο αθλητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Παναγιώτης Διμπιτούζης.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.